Print beton

Het print beton concept is komen overwaaien uit Amerika en is vrij nieuw voor nederland. Echter word in Amerika eigenlijk alleen nog maar gebruikt gemaakt van printbeton doordat het onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk toe te passen is in elke stijl.

Deze betontechniek wordt voornamelijk gebruikt voor paden in de tuin, opritten of voor een terras.
doordat het beton in het werk gestort wordt krijg je een mooi geheel. Het beton bestaat uit een werk gestorte betonvloer die in een bekisting word gevormd met als resultaat, een mooi egale vloer. Dus heeft u ook  nooit meer last van onkruid!

In diverse kleuren leverbaar 

Wanneer de vloer gestort en uitgehard is kan er zelfs een kleur worden aangebracht. Dit gebeurt in de toplaag van het beton door het er in te pleisteren.  Doordat er een kleurpoeder word aangebracht op de toplaag heeft de vloer straks een egale kleur.

Wanneer dit gereed is en toplaag ook voldoende is uitgehard, kan er een motief worden aangebracht in het beton. Voordat dit gebeurt word er eerst een poeder aangebracht waardoor de motieven niet aan het beton blijven plakken.

Om het motief in het beton te krijgen worden de matten aangestampt. Vervolgens krijgt het beton het gewenste motief. Wanneer de vloer, na een paar dagen voldoende is uitgehard kan het poeder verwijderd worden. Hierna word de vloer voorzien van een bepaalde beschermcoating.

Door deze coating is de vloer kleurvast en weerbestendig zo kunt u nog jaren genieten van een onkruid loze en mooie betonvloer.

 

Print beton

Betonnen garage vloer

Garage betonvloer

Een betonnen garage vloer is ideaal voor uw garage! Niet alleen is het zeer onderhoudsvriendelijk maar verzakt niet en bestaat uit één geheel. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn voor een duurzame monoliet vloer. Doorgaans wordt er veel gekozen voor stoep of grindtegels in de garage met alle ongemakken van dien. Een betonnen garage vloer heeft vele voordelen ten opzichte van een standaard vloer. Zo is de vloer: Onderhoudsvriendelijk, verzakt de vloer niet, bestaat de vloer uit een geheel, gaat de vloer lang mee, geen slijtages, water en andere vloeistoffen dicht en natuurlijk word de vloer door ons netjes afgewerkt!

Een echte specialist 

De Jonge Betonwerken is de specialist op het gebied van betonnen garage vloeren. Dus wilt u een onderhoudsvriendelijke en mooi afgewerkte betonnen garage vloer neem dan vandaag nog contact met ons op.

Woonbeton

Een betonnen vloer voor in huis zorgt voor een moderne en strakke uitstraling! Ook voor huizen met een industriële look is een betonnen vloer meer dat geschikt.

Met een monoliet betonnen vloer voor in huis creëert u een hoogwaardige designvloer voor in de woonkamer, de keuken, of elke andere kamer in huis. Tevens zijn de vloeren in diverse kleuren leverbaar zodat er altijd een betonnen vloer is die bij uw interieur past.

Niet alleen geschikt voor in huis

Doordat de vloer van beton is, is deze goed bestand tegen slijtage en vocht. Niet alleen voor in huis maar ook voor op kantoor of in een winkel is deze vloer zeer geschikt.

In onze projecten vind u diverse voorbeelden van recente projecten die wij onlangs hebben gerealiseerd.

Betonnen woonkamer vloer

Betonnen tuinpad

Betonnen oprit tuinpad of terras.

Wordt u ook zo gek van het onderhoud aan de oprit? Steeds maar weer dat vervelende onkruid tussen de groeven weg moeten halen? Dat is verleden tijd met een betonnen oprit, tuinpad of terras.

Je ziet het steeds vaker een weggezakte oprit of scheefliggende stenen. Niks is vervelender. Maar met een oprit van beton heeft u geen last meer van rijsporen of kuilen van de wielen! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan. De betonnen oprit, tuinpad, of terras is onderhoudsvriendelijk, verzakt niet, bestaat uit een geheel en is altijd onkruidvrij!

In diverse stijlen leverbaar

Tevens is de betonnen vloer in diverse kleuren leverbaar zodat er altijd wel een betonnen vloer is die bij uw erf past. De betonnen vloer word afgewerkt op een monolithische manier. Dit proces word ook wel vlinderen genoemd. Het eindresultaat is een strakke en egale betonnen vloer!

Wilt u in de vloer een tegeleffect? Dat kan! Het kan bijvoorbeeld worden toegepast in tegels van 70 bij 70 centimeter. Hierdoor lijkten het op tegels maar is de groef ertussen niet helemaal open zodat er geen onkruid meer tussendoor kan groeien.