Betonnen vloer parkeergarages

Voor een parkeergarage zijn er verschillende mogelijkheden van vloerafwerking.

De meest doorgaande is een monolieten betonafwerking. Hierbij is het goed mogelijk om verkeer belijning voor bijvoorbeeld parkeervakken, direct op het beton aan te brengen.

Indien gewenst kan de vloer bewerkt worden met een slijtvast materiaal om zo slijtage en verzakking te voorkomen. Hiermee zorgen we ervoor dat de vloer een slijtvaste toplaag krijgt.

Gebezemd materiaal. 

Om glibberige vloeren te voorkomen kunnen de hellingbanen in de parkeergarages worden voorzien van een gebezemd materiaal. Wij denken graag met u mee in het voortraject en zorgen voor een efficiënte en snelle afwerking.

Betonnen vloer parkeer

Betonnen vloer Bedrijf

Bedrijfsvloeren.

Als u gebruikt maakt van een betonnen bedrijfsvloer is het van belang dat we kijken waar de vloer word toegepast. Wij zullen onder andere kijken naar waar de vloer gebruikt word, hoe intensief de vloer gebruikt wordt en hoe slijtvast het oppervlakte moet zijn.

De Jonge betonwerken is een echte specialist die efficiënt te werk gaat in het storten en afwerken van een betonnen bedrijfsvloer.  U kunt bij ons terecht voor zowel monoliet als valk onder de rei afgewerkte betonvloeren.

Een goed advies 

In samenspraak met de constructeur en u zullen wij u adviseren welke vloer geschikt is voor de afwerking van de vloer, vlakheid en betonkwaliteit.

Beton funderingen

De basis van elk gebouw is natuurlijk de fundering. Zonder dit heb je echter geen gebouw!

Betonwerken de jonge is gespecialiseerd in het storten van betonnen funderingen. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor het stellen van de bekisting en het storten ban de fundering.

Vraag een offerte aan 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte, wij denken graag met u mee in het belang van de klant.

Betonnen fundering